Γίνετε εθελοντής

Συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ CulturePolis

Στην CulturePolis λειτουργεί ομάδα εθελοντών, που μπορούν να προσφέρουν τόσο τοπικά στην έδρα της οργάνωσης στην Κέρκυρα ή στο γραφείο Αθηνών ή σε κάποιες από τις Πολιτιστικές Αντένες ή από απόσταση σε οποιαδήποτε περιοχή της Ευρώπης ή οποιασδήποτε γωνιάς του πλανήτη μέσω διαδικτύου.

Το μόνο που απαιτείται από τους εθελοντές είναι να έχουν ενδιαφέρον για τον πολιτισμό υπό την ευρεία του έννοια και τον διαπολιτισμικό διάλογο είτε για τη βιώσιμη ανάπτυξη και να ενδιαφέρονται για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι πτυχιούχοι/φοιτητές πανεπιστημίου αλλά για τις περισσότερες εργασίες χρειάζεται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γνώση άλλων γλωσσών της περιοχής π.χ Ιταλικά, Βοσνιο-Σερβο-Κροάτικα, Αραβικά κ.λπ. θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα), καλή γνώση χειρισμού υπολογιστή και άνεση στην επικοινωνία, ανοιχτό πνεύμα, κοινωνικότητα, οργανωτικές δεξιότητες.

Μπορείτε να γίνετε εθελοντής ανά πάσα στιγμή αλλά περιοδικά δημοσιεύονται ανοικτές θέσεις για εθελοντές σε συγκεκριμένα έργα και δραστηριότητες.

This post is also available in: enEnglish