Εθελοντές

H CulturePolis ξεκινά  Νέο κύκλο αναζήτησης εθελοντών, μείνετε συντονισμένοι !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλαιότερους εθελοντές μας για την εμπιστοσύνη, τη προσφορά και το χρόνο τους. Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη.

Εθελοντές 2011-2016


Ιάσων Κατσένης &

Θανάσης Κυπριώτης

Τελειόφοιτοι Ιστορικού Τμήματος , Ιονίου Πανεπιστημίου, 2015-6

Οι δυο εθελοντές με τον πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη, Δεκ. 2015

Δημήτρης Αμβράζης

Υπεύθυνος για τη μετάφραση κειμένωνdimitris

Αποφοίτησε από το τμήμα Πλαστικών Τεχνών κι Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2009.

Στην Ελλάδα εργάστηκε ως φωτογράφος στα Ιωάννινα και στην Λάρισα (φωτογραφία γάμου και κοινωνικών εκδηλώσεων).

Υπήρξε υπεύθυνος καλλιτεχνικών (παρουσιάσεις εκθέσεων, νέα, συνεντεύξεις, αρθρογραφία) για το online πολιτιστικό περιοδικό Artfools.gr, με έδρα την Λάρισα. Ακόμα, υπήρξε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Artfools για το 2008 και 2009.

Διοργάνωσε τηνέκθεση “Crazy Creations” το 2009 στην Λάρισα, μεθέμα την καλλιτεχνική επιρροή των επεισοδίωντουΔεκέμβρη του 2008.

Σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας διοργάνωσε το διήμερο Σύγχρονης Ελληνικής Φωτογραφίας στην Λάρισα με ομιλητές τον Κώστα Ιωαννίδη, την Ελένη Μουζακίτη και την Φωτεινή Παπαχατζή, τον Φεβρουάριο του 2011.

Είναι freelance φωτογράφος στοΛονδίνο (φωτογραφία events, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και shows, circus photography και portfolio καλλιτεχνών), υπεύθυνος φωτογραφικού τμήματος του Aircraft Circus, βοηθός και συνδιοργανωτής στο φωτογραφικό group Photo-Graph και εθελοντής μεταφραστής για το TED.

This post is also available in: enEnglish