Η CulturePolis στην έναρξη του «Έτους Τουρισμού Ε.Ε – Κίνας 2018» στη Βενετία

Η CulturePolis στην έναρξη του «Έτους Τουρισμού Ε.Ε – Κίνας 2018» στη Βενετία

Παρουσιάζουμε το νέο βίντεο του TripinView : Video TripInView 2018  εταίρου της CulturePolis για προώθηση της τριλογίας EUROTHENTICA http://divertimentoenterprise.eu/index.php/eurothentica που είναι αποτέλεσμα του ευρωπαίκού έργου DIVERTIMENTO σε συνδυασμό με την καινοτόμο πλατφόρμα – υπηρεσία TripinView της εταιρείας GEOTAG Aeroview S.A https://www.tripinview.com/en.

Στο πλαίσιο αυτό η CulturePolis θα εκπροσωπηθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του 2018 Έτος Τουρισμού Ε.Ε – Κίνας {http://ecty2018.org/} στη Βενετία στις 18 Ιανουαρίου 2018.

Η συνεργασία στοχεύει στον εμπλουτισμό και επέκταση της πλατφόρμας TripinView με χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς γειτονικούς με την ακτογραμμή της Μεσογείου και στη συνέχεια και στο εσωτερικό των χωρών με βάση την προσέγγιση της τριλογίας EUROTHENTICA.και θα επιδείξουν μια νέα λύση για τον τουριστικό, πολιτιστικό αλλά και εκδοτικό χώρο και ΜΜΕ.

 

Διαβάστε περισσότερα : http://culturepolis.org/h-culturepolis-stis-vryxelles-gia-proothisi-apotelesmaton-evropaikon-ergon-politistikou-tourismou